.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Δήμος Τουλουμίδης
Ο Δήμος Τουλουμίδης γεννήθηκε το 1995 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2018 με κατεύθυνση σε Συγκοινωνιακά και Υδραυλικά έργα. Παράλληλα με τη σχολή, εργάστηκε για δύο χρόνια σε συμβουλευτική εταιρία, στην εκπόνηση τεχνικών μελετών.
Τον Δεκέμβρη του 2021, απέκτησε το Μεταπτυχιακό τίτλο «Water Resources Management» από το τμήμα Civil Engineering του πανεπιστημίου TU Delft. Στο πλαίσιο των μεταπτυχιακών σπουδών του, εργάστηκε ως βοηθός καθηγητή και επέβλεψε μία διπλωματική εργασία και συμμετείχε σε δημοσιεύσεις άρθρων σε περιοδικά. Επιπλέον, έχει εμπειρία στη μοντελοποίηση, οικονομετρία και ανάλυση δεδομένων με γλώσσα προγραμματισμού Python αλλά και σε λογισμικά γεωγραφικών πληροφοριών (ArcGIS, QGIS).
Εργάζεται ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) από το 2021.
Στοιχεία Επικοινωνίας

Επιστημονικός Συνεργάτης Αγρονόμος και Τοπογράφος μηχανικός BSc, MSc
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης, Κτιριακό Συγκρότημα Ganas & Ganas
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2311.257643
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.