.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.

fulbright logo 

Στις 13ου Ιουνίου 2018 στο Cotsen Hall της Γενναδείου Βιβλιοθήκης της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών στην Αθήνα, το Ίδρυμα Fulbright στην Ελλάδα, μαζί με γιορτή των 70 χρόνων του, απένειμε στους Έλληνες υποτρόφους τις υποτροφίες για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019. Ο κ. Ελευθέριος Σδουκόπουλος, Υποψήφιος Διδάκτωρ του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και Συνεργάτης Ερευνητής στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, έλαβε υποτροφία ως «Doctoral Dissertation Visiting Research Student» και θα επισκεφθεί αυτό το φθινόπωρο (Οκτ 2018 – Ιαν 2019) το Πανεπιστήμιο του Μέμφις όπου θα διεξάγει έρευνα αναφορικά με την αξιολόγηση της αποδοτικότητας και παραγωγικότητας χερσαίων διαδρόμων και δικτύων διασύνδεσης λιμένων με την ενδοχώρα τους, στο πλαίσιο της διδακτορικής του διατριβής υπό τη επίβλεψη της Αναπλ. Καθ. Μαρίας Μποϊλέ και του Αναπλ. Καθ. Μιχάλη Γκόλια που θα τον υποδεχτεί.
Οι αποδέκτες των υποτροφιών Fulbright επιλέγονται με βάση τα ακαδημαϊκά ή επαγγελματικά επιτεύγματά τους, καθώς και τις αποδεδειγμένες ηγετικές τους ικανότητες. Το πρόγραμμα Fulbright αποτελεί τη ναυαρχίδα των διεθνών προγραμμάτων εκπαιδευτικών ανταλλαγών που υποστηρίζονται από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, και αποβλέπει στην καλλιέργεια αμοιβαίας κατανόησης ανάμεσα στο λαό των Ηνωμένων Πολιτειών και τους λαούς των άλλων χωρών, μέσω της ανταλλαγής προσώπων, γνώσεων και δεξιοτήτων.
2018-2019 Doctoral Dissertation Research Students

sdouk

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.