.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.

15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ-ΣΕΣ-HELLASTRON

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΦΑΛΕΙΑ

ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΕ ΤΟ “ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ”

To ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ (Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών), κύριος ελληνικός ερευνητικός φορέας στον τομέα των Μεταφορών, κι από τους σημαντικότερους και πλέον αναγνωρισμένους πανευρωπαϊκά, έχει θεσπίσει από το 2018 δύο νέα ετήσια βραβεία ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: το βραβείο “Καλύτερης Δημοσίευσης Οδικής Ασφάλειας νέου ερευνητή” και το βραβείο “Καλύτερης Δράσης Οδικής Ασφάλειας”. Τα φετινά βραβεία απονέμονται από κοινού με τη HELLASTRON και το Σύλλογο Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων.

Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, στα πλαίσια του 7ου Πανελλήνιου Συνέδριου Οδικής Ασφάλειας που συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων και το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα, έγινε η απονομή του πρώτου βραβείου, που αφορά την “Καλύτερη Δημοσίευση Οδικής Ασφάλειας νέου ερευνητή”. Το βραβείο απονεμήθηκε στους Απόστολο Αναγνωστόπουλο και Φωτεινή Κεχαγιά, για την εργασία τους με τίτλο “Turbo-roundabouts as an alternative to roundabouts in terms of traffic safety, capacity and pollutant emissions” (“Turbo”-κυκλικοί κόμβοι ως εναλλακτική κόμβων όσον αφορά την ασφάλεια της κυκλοφορίας, την ικανότητα και τις εκπομπές ρύπων). Η επιλογή του φετινού, πρώτου βραβείου “Καλύτερης Δημοσίευσης Οδικής Ασφάλειας νέου ερευνητή” έγινε από τους 3 φορείς (ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ, HELLASTRON και ΣΕΣ).  Σύμφωνα με τον διευθυντή του ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ, Δρ. Ευάγγελο Μπεκιάρη, “το σκεπτικό επιλογής των φετινών βραβείων συνάδει απόλυτα με τους στόχους των Ετήσιων Βραβείων Οδικής Ασφάλειας, που είναι να αναδείξουν βέλτιστες πρακτικές προαγωγής της οδικής ασφάλειας, τόσο σε επιστημονικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο, ώστε να τύχουν ευρείας εφαρμογής στη χώρα”.

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.