.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.

Το Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ) θα φιλοξενήσει στους χώρους του την Τρίτη 22 Ιανουαρίου την προσυνεδριακή συνάντηση Τhink Τank των opinion leaders του συνεδρίου Logistics SOLUTIONS VI”, που διοργανώνει το Supply Chain Institute, με την επιστημονική υποστήριξη της Planning, την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019 στη Θεσσαλονίκη.

Τα θέματα που θα συζητηθούν και θα σχολιαστούν είναι η μορφή δικτύων στη Βόρεια Ελλάδα, η διανομή, οι ειδικοί συνεργάτες και οι αντιπρόσωποι, η αστική διανομή, οι διαθέσιμοι χώροι αποθήκευσης, οι direct και indirect παραδόσεις κ.α. Στη συνάντηση σκέψης αυτή θα μοιραστούν μαζί μας -καθώς και με άλλα 20 περίπου στελέχη από ορισμένες από τις σημαντικότερες εμποροβιομηχανικές επιχειρήσεις και παρόχους υπηρεσιών logistics της χώρας- τις γνώσεις τους και τις απόψεις τους.  

Η σειρά συνεδρίων SOLUTIONS του Supply Chain Institute έχει γίνει πλέον θεσμός για την αγορά της εφοδιαστικής αλυσίδας. 5 πετυχημένα Solutions έχουν ήδη γίνει στην Αθήνα (1 κάθε χρόνο), που τα έχουν παρακολουθήσει κατά μέσο όρο 300 άτομα ανά συνέδριο. Φέτος για πρώτη φορά, η ημερίδα SOLUTIONS δίνει το ραντεβού της με τα στελέχη της εφοδιαστικής αλυσίδας στη Θεσσαλονίκη, σε ένα συνέδριο εξειδικευμένο για τη Βόρεια Ελλάδα, όπου θα ακουστούν λύσεις και προβληματισμοί και θα παρουσιαστούν benchmarks. Το  συνέδριο αναμένεται να προσελκύσει κατ’ ελάχιστο 180 στελέχη που κατέχουν κορυφαία θέση στα ελληνικά logistics.

Σας επισυνάπτουμε το save the date συνεδρίου με σύντομη θεματολογία.  Περισσότερες πληροφορίες για το Supply Chain Institute θα βρείτε στο site www.scisce.eu.

meeting banner

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.