.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.

ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησε την Πέμπτη 28 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ το τμήμα Τεχνικών Μηχανοτρονικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360°. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης παρουσιάστηκαν ερευνητικές εφαρμογές του Ινστιτούτου σχετικές με τον οδηγό και το όχημα, προσομοιωτές οχημάτων, ηλεκτρικά οχήματα, πειράματα που διεξήχθησαν στο παρελθόν καθώς και συστήματα σχεδίασης και ταχείας πρωτοτυποποίησης.

Ο διευθυντής του ΙΜΕΤ, Δρ. Ευάγγελος Μπεκιάρης, τόνισε τη σημασία που έχουν παρόμοιες επισκέψεις για την ενημέρωση των σπουδαστών σχετικά με τις πρόσφατες επιστημονικές εξελίξεις που αφορούν τη βιώσιμη κινητικότητα.

Το ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ (Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης-ΝΠΙΔ), που εδρεύει στη Θέρμη Θεσσαλονίκης είναι ο κύριος ερευνητικός φορέας στον τομέα των Μεταφορών στην Ελλάδα, κι από τους σημαντικότερους και πλέον αναγνωρισμένους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας πανευρωπαϊκά και υπάγεται στη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

iek delta imet

iek delta imet

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.