.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.

invitation

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην εναρκτήρια εκδήλωση του Competence Center for Business & Logistics Challenges που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019 και ώρα 11:00 στο αμφιθέατρο του ΕΚΕΤΑ 6ο χλμ. οδού Χαριλάου – Θέρμης.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών, το Texas A&M Engineering Experiment Station & το Texas A&M Transportation Institute.

To Competence Center for Business & Logistics Challenges, που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Τεχνολογικού Πάρκου Θεσσαλονίκης για τη Δημιουργία του Διεθνούς Τεχνολογικού Κέντρου - Thess-INTEC, έχει ως στόχο να υποστηρίξει την ανάπτυξη ικανοτήτων στις ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου, την ενίσχυση της έρευνας και την επίτευξη επιχειρηματικής συνεργασίας μέσω της εφαρμογής, αφενός νέων επιχειρηματικών μοντέλων και αφετέρου της υιοθέτησης των νέων τεχνολογιών.

Συγκεκριμένα, το Competence Center, χρησιμοποιώντας ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων οργανισμών και εμπειρογνωμόνων, θα παρέχει στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή πληροφορίες, λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους, υπηρεσίες κατάρτισης και συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με τη λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας καθώς και εγκαταστάσεις επίδειξης νέων τεχνολογιών για τις μεταφορές και τα logistics.

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς η παρουσία σας στην εκδήλωση και η ενεργός συμμετοχή σας στις μελλοντικές δράσεις που θα ανακοινωθούν στην εκδήλωση.

Με εκτίμηση,

Γεωργία Αϋφαντοπούλου, Διευθύντρια Ερευνών ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ

Δημήτρης Βλάχος, Καθηγητής ΑΠΘ

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.