.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.

O Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (ΣΕΣ) στο πλαίσιο του Οδοιπορικού του «Ασφαλείς και Έξυπνες Μετακινήσεις στη Δεκαετία 2020-2030» και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΕΚΕΤΑ/ΙΜΕΤ), διοργανώνουν ημερίδα με τίτλο «Μεταφορές και Τουρισμός».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Κτιρίου Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στη Ρόδο και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Στόχος της Ημερίδας είναι μέσω του διάλογου μεταξύ εμπλεκόμενων φορέων σχετικά με τις μεταφορές και τον τουρισμό, να παρουσιαστεί η υφιστάμενη κατάσταση, να αναδειχτούν τα προβλήματα αλλά και οι καλές πρακτικές και να διερευνηθεί το πώς μπορεί να προαχθεί ο τομέας των μεταφορών σε σχέση και σε αλληλεπίδραση με τον τουρισμό (και αντίστροφα), ώστε οι ελληνικοί τουριστικοί προορισμοί να παρέχουν σύγχρονες, ασφαλείς και υψηλών προδιαγραφών μεταφορικές υπηρεσίες και υποδομές, εκμεταλλευόμενοι και τη συνδρομή των τεχνολογικών εξελίξεων στο χώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αφίσα Ημερίδας
Επιστολή Πρόσκλησης
Πρόγραμμα Ημερίδας Μεταφορές και Τουρισμός

 

invitation

 

 

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.