.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.

Στις 21 Ιανουαρίου 2020, στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής που συγκαλείται υπό την Προεδρία της Βουλευτού, κας Ζ. Μακρή, η Διευθύντρια Ερευνών του Τομέα Γ: «Μη Επίγεια Μέσα, Περιβαλλοντικά και Οικονομικά θέματα Μεταφορών» του ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ Καθ. Μαρία Μποϊλέ μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής, και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Δρ. Ευάγγελο Κυριαζόπουλο, ενημέρωσαν τα μέλη τις επιτροπής στο θέμα της «αποτύπωσης των τάσεων της λιμενικής βιομηχανίας, με επίκεντρο τα ‘έξυπνα λιμάνια’».


Η παρουσίαση της Καθ. Μ. Μποϊλέ εστίασε σε τρία βασικά θέματα. Στην ανάλυση των κυρίαρχων τάσεων στη λιμενική βιομηχανία, στο έξυπνο λιμάνι και τις νέες τεχνολογίες και στην εφαρμογή τους στο Ελληνικό λιμενικό σύστημα, αναλύοντας τους παράγοντες που επηρεάσουν την αξία του λιμένα και το ρόλο των Περιφερειών.

Maria Boile 2020 

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.