.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.

D2tF logo

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!

Ημερομηνία: 6 Μαρτίου 2020
Τόπος: VIAS Institute,
Chaussee de Haecht 1405  Βρυξέλλες, Βέλγιο

Με χαρά σας προσκαλούμε στην 1η Ημερίδα του Ευρωπαϊκού Ερευνητικού Έργου DriveheFuture!  

Η αποστολή του Drive2ΤheFuture είναι να προετοιμάσει τους «οδηγούς», τους μετακινούμενους και διαχειριστές στόλων οχημάτων του μέλλοντος ώστε να αποδεχτούν και να χρησιμοποιήσουν συνδεδεμένα, συνεργατικά και αυτοματοποιημένα μέσα μεταφοράς, καθώς και τη βιομηχανία αυτών των τεχνολογιών ώστε να κατανοήσει και να ικανοποιήσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους.

Για να επιτύχει όλα τα παραπάνω, το έργο μοντελοποιεί τη συμπεριφορά των διαφορετικών «οδηγών» αυτοματοποιημένων οχημάτων και προβλέπει την αποδοχή για διαφορετικά σενάρια αυτοματοποιημένης οδήγησης, αναπτύσσει εξειδικευμένα εκπαιδευτικά εργαλεία (τρισδιάστατα αυτοματοποιημένα σενάρια για γυαλιά εικονικής πραγματικότητας, διαδικτυακές εφαρμογές και πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης), βελτιστοποιημένες διεπαφές για μεταφορά του ελέγχου μεταξύ οχήματος-οδηγού, πολυκριτηριακή ανάλυση και μελέτη οικονομικής αποδοτικότητας για την επιλογή των πιο επιθυμητών αυτοματοποιημένων λειτουργιών προς υλοποίηση, και κατόπιν τα παρουσιάζει σε 12 πιλότους ανά την Ευρώπη. Οι πιλοτικές δοκιμές καλύπτουν όλα τα μέσα μεταφοράς και περιλαμβάνουν προσομοιωτές αυτοκινήτου/μοτοσικλέτας/τρένου, εργαλειοθήκες προσομοίωσης επαυξημένης/ εικονικής πραγματικότητας, δοκιμές σε πίστα και σε πραγματικές κυκλοφοριακές συνθήκες, στις οποίες περισσότεροι από 1000 οδηγοί/επιβάτες και 200 διαχειριστές αυτόνομων οχημάτων καθώς και 20000 πολίτες θα ζήσουν την εμπειρία της αυτονομίας για λίγες ώρες έως 6 μήνες.

Η συμμετοχή σας στην Ημερίδα θα μας βοηθήσει να διερευνήσουμε περαιτέρω τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις ανησυχίες των χρηστών του συστήματος μεταφορών σχετικά με τα αυτοματοποιημένα οχήματα όλων των τρόπων μεταφοράς.

Κάντε τώρα την εγγραφή σας εδώ!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το website του έργου: http://www.drive2thefuture.eu/

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.