.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.

Ανάπτυξη και παραγωγή έργου χαρακτήρισαν στα προηγούμενα 4 χρόνια το ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της κοπής πίτας του Ινστιτούτου, την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, στα γραφεία του, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, παρουσία της Διευθύντριας του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κας Μαρίας Αντωνίου.

Η κα. Αντωνίου, αφού ξεναγήθηκε στους χώρους του ΙΜΕΤ, στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε στους εργαζομένους του Ινστιτούτου, τόνισε ότι εντυπωσιάστηκε από τις εγκαταστάσεις του, αλλά και από τις υπηρεσίες που παρέχει στους πολίτες και την κοινωνία ενώ προσέφερε την ολόπλευρη στήριξη της Κυβέρνησης, ώστε “να βαδίσουμε όλοι μαζί να πάμε πιο μπροστά στο χώρο της έρευνας και των εφαρμογών της στην καθημερινή μας ζωή”.

Ακολούθησε ομιλία, του Διευθυντή του ΙΜΕΤ, Δρ. Ε. Μπεκιάρη, όπου τονίστηκε η επιτυχής εξέλιξη του Ινστιτούτου τα τελευταία 4 χρόνια, με διπλασιασμό του αριθμού των εργαζομένων και του προϋπολογισμού του και παρουσιάστηκαν εν συντομία οι κύριοι στόχοι που ευελπιστεί να επιτύχει σε περίπτωση επανεκλογής του για δεύτερη θητεία ως Διευθυντής του Ινστιτούτου.

 

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.