.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.

tra 2022 logo

Το έργο TRA VISIONS 2022 ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2020 με στόχο τη διοργάνωση δύο διαγωνισμών για ερευνητικά βραβεία στον τομέα των μεταφορών:  

  • Ένα Διαγωνισμό Νέων Ερευνητών με στόχο την τόνωση του ενδιαφέροντος των νέων ερευνητών και φοιτητών στον τομέα των βιώσιμων μεταφορών. Ο διαγωνισμός αυτός απευθύνεται σε φοιτητές πανεπιστημίων και τεχνικών ινστιτούτων σε επίπεδο πτυχίου, μεταπτυχιακού και διδακτορικού τίτλου και αποτελεί ευκαιρία για νέους ερευνητές να επιδείξουν τη δουλειά τους σε μια διεθνή σκηνή κατά τη διάρκεια του Transport Research Arena (TRA 2022) Conference, που θα πραγματοποιηθεί στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας. 
  • Έναν Διαγωνισμό για Έμπειρους Ερευνητές σε θέματα καινοτομίας των μεταφορών, βάσει αποτελεσμάτων από έργα χρηματοδοτούμενα από την ΕΕ. Οι έμπειροι ερευνητές ενθαρρύνονται να συμμετάσχουν σε αυτόν το διαγωνισμό που θα εντοπίσει και θα αναδείξει ερευνητές που παράγουν σημαντική έρευνα που επηρεάζει τις μεταφορές στην ΕΕ. Οι νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν τα βραβεία τους από εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και θα παρουσιάσουν το έργο τους στη διεθνή σκηνή του Transport Research Arena (TRA 2022) Conference.

Οι διαγωνισμοί αφορούν στην έρευνα σε όλα τα μέσα μεταφορών, συμπεριλαμβανομένων και των πολυτροπικών μεταφορών.

tra modes logo

Οι εγγραφές θα ανοίξουν σύντομα! Μείνετε συντονισμένοι!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το websitewww.travisions.eu 

Ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας: George Smyrnakis (WEGEMT): Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Matina Loukea (CERTH/HIT): Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.