.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.

event logo

Διοργανώνεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού ερευνητικού έργου CLUSTER ACT σε συνεργασία με την πρωτοβουλία BlueGrowth Greece διαδικτυακή θεματική εκδήλωση δικτύωσης που αφορά την γαλάζια οικονομία στις 25 Μάϊου 2021. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του 6ου Posidonia Sea Tourism Forum.

Το ερευνητικό έργο CLUSTER ACT στοχεύει στην προώθηση της γαλάζιας ανάπτυξης  και τη προβολή των νεοσύστατων επιχειρήσεων ώστε να έχουν πρόσβαση σε χρηματοδότηση και επιχειρηματικές ευκαιρίες. Η μπλε οικονομία έχει μεγάλη σημασία για την ΕΕ, καθώς συμβάλει ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας.

Οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν αλλά και να αναδείξουν τις νεοφυείς επιχειρήσεις τους, στην κριτική επιτροπή που αποτελείται από ειδικούς του κλάδου, συμβούλους και επενδυτές.  Η διαδικασία ψηφοφορίας θα αναδείξει τα πιο δημοφιλή και ελπιδοφόρα πρότζεκτ. Οι νικητές θα κερδίσουν πρόσβαση σε υπηρεσίες, θα δημιουργήσουν επαφές με ένα ισχυρό δίκτυο ανθρώπων της μπλε οικονομίας , θα αποκτήσουν ευκαιρίες διεθνούς δικτύωσης σε συνεργασία με κορυφαίους οργανισμούς και φορείς, ενώ θα εξασφαλίσουν και τη συμμετοχή τους στο International Matchmaking Event του έργου που θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο στην Ιταλία στο τέλος του 2021, με τα έξοδα να καλύπτονται πλήρως από το έργο. Είναι μια μοναδική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις να παρουσιάσουν τις καινοτόμες υπηρεσίες και τα προϊόντα τους, και έτσι να προσελκύσουν επενδύσεις σε μια εκδήλωση με υψηλού επιπέδου ακροατήριο.

Αυτή η θεματική εκδήλωση δικτύωσης θα είναι μια ευκαιρία για όλους του συμμετέχοντες να συνδέσουν και να αναπτύξουν μαζί καινοτόμες στρατηγικές για την αντιμετώπιση των νέων αναγκών αλλά και μελλοντικών κοινών προκλήσεων.

Εγγραφείτε online εδώ: www.bluegrowth.gr

 

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.