.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.

Ακρωνύμιο: ACTIBIO
Τίτλος έργου: Unobtrusive Authentication Using Activity Related and Soft Biometrics
Διάρκεια: 36 μήνες (01/03/2008 — 28/02/2011)

Περιγραφή: Το έργο ACTIBIO ήταν ένα όπου νέοι τύποι βιομετρικών στοιχείων συνδυάστηκαν με σύγχρονες διακριτικές τεχνολογίες προκειμένου να ενισχυθεί η ασφάλεια σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Στόχοι: Το ACTIBIO στόχευε στην έρευνα και ανάπτυξη μιας καινοτόμου ιδέας που αφορούσε στο βιομετρικό έλεγχο της ταυτότητας των επαγγελματιών/ εργαζομένων: την εξαγωγή βιομετρικών υπογραφών πολλαπλών τρόπων με βάση την απόκριση του χρήστη σε συγκεκριμένα ερεθίσματα, ενώ εκτελούσε συγκεκριμένες και καθημερινές δραστηριότητες που σχετίζονται με την εργασία. Η καινοτομία της προσέγγισης έγκειται στο γεγονός ότι οι βιομετρικές μετρήσεις αντιστοιχούσαν στην ανταπόκριση του ατόμου σε συγκεκριμένα γεγονότα που, ωστόσο, ήταν εντελώς διακριτική και πλήρως ενσωματωμένη σε μία ευφυή υποδομή.

Ρόλος ΙΜΕΤ: Το ΙΜΕΤ οργάνωσε και διεξήγαγε πιλοτικές δοκιμές, όπου και αξιολογήθηκαν οι τεχνολογίες του έργου σε ελεγχόμενες συνθήκες.

Υπεύθυνοι επικοινωνίας:
Δρ. Ευάγγελος Μπεκιάρης
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
+30 2310 498 453 & +30 211 1069 599

 

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.