.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.

Ακρωνύμιο: MyTrac
Τίτλος Έργου: Ο προσωπικός μου σύμβουλος ταξιδιού
Διάρκεια: 36 μήνες( 01/09/2017-31/08/2020)

Περιγραφή: Το αντικείμενο του έργου MyTrac είναι η ανάπτυξη μιας καινοτόμας πλατφόρμας παροχής υπηρεσιών στις μεταφορές με τρένο, σχεδιασμένη για ιδιωτική ή δημόσια χρήση με στόχο να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών αναπτύσσοντας και εφαρμόζοντας εξελιγμένες μεθόδους ανάλυσης συμπεριφοράς στις μεταφορές και αλγορίθμους τεχνητής νοημοσύνης.

Στόχοι: Το MyTrac έχει τους ακόλουθους βασικούς στόχους:

  • Ανάπτυξη μιας κεντρικής πλατφόρμας (My-TRAC Travel Companion), η οποία θα παρέχει στον χειριστή μια συγκεκριμένη διεπαφή και στους επιβάτες μια συγκεκριμένη εφαρμογή.
  • Να αναπτύξει έναν Ψηφιακό Συνταξιδιώτη (My-TRAC Travel Companion) ο οποίος θα συμπεριφέρεται σαν ένας πραγματικός συνοδός ταξιδιού, κατανοώντας τις ανάγκες του χρήστη και προτείνοντας δραστηριότητες ή υπηρεσίες σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα του.
  • Να αναπτύξει μια υπηρεσία εντοπισμού ταξιδιών που θα καθοδηγεί και θα βοηθάει τον επιβάτη μέσω του πολυτροπικού ταξιδιού από πόρτα σε πόρτα.
  • Την ανάπτυξη ενός προηγμένου λογισμικού, το οποίο θα προσαρμόζεται στις εξατομικευμένες προτιμήσεις και ανάγκες, ανάλογα με το προφίλ του κάθε χρήστη, σε πραγματικό χρόνο.
  • Την ανάπτυξη λογισμικού, το οποίο θα επιτρέπει στο χειριστή την άμεση διαχείριση στοιχείων των επιβατών σε πραγματικό χρόνο. Τα στοιχεία αυτά θα είναι χρήσιμα για τη βελτίωση και την προσαρμογή των υπηρεσιών στις πραγματικές ανάγκες των ταξιδιωτών.

Ρόλος ΙΜΕΤ: Το ΕΚΕΤΑ/ ΙΜΕΤ και πιο συγκεκριμένα η ομάδα του τομέα Α, ως ηγέτης του WP4 θα προετοιμάσει την εξατομικευμένη διεπαφή του συστήματος MyTrac. Επίσης θα συμμετάσχει στην ανάπτυξη της διεπαφής στο WP5.
Το ΕΚΕΤΑ / ΙΜΕΤ, και ειδικότερα η ομάδα του τομέα Β, θα αναλύσει τις προτιμήσεις των δραστηριοτήτων των ταξιδιωτών με τη χρήση ειδικών στατιστικών προγραμμάτων της πληροφορικής.

 

Υπεύθυνος επικοινωνίας:
Ελένη Χαλκιά
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
+302111069557

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.