.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.

Ακρωνύμιο: WIDER
Τίτλος έργου: Supply of Technical know-how regarding a smart phone application to control and monitor photovoltaic and/or shutter (blinds)
Διάρκεια: 7 μήνες (25/09/2014-25/04/2015)

Περιγραφή & Στόχοι: Ο κύριος στόχος του έργου WIDER είναι να συμβάλει στον εντοπισμό και την ενίσχυση των δυνατοτήτων καινοτομίας, στη διαχείριση της γνώσης και στη δικτύωση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων της Μεσογείου, προκειμένου να βελτιωθεί η θέση των νέων προϊόντων των επιχειρήσεων αυτών σε όλο το μήκος της αλυσίδας εφοδιασμού του EcoSmart housing για την ενεργό και ανεξάρτητη διαβίωση των ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας σε επτά περιφερειακές 33 βιομηχανικές περιοχές της Μεσογείου. Περισσότερες πληροφορίες στο: http://www.widerproject.eu/about.htm

Ρόλος ΙΜΕΤ: Το ΙΜΕΤ είναι υπεργολάβος στο έργο WIDER.

Υπεύθυνος επικοινωνίας:
Κώστας Καλογήρου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
+30.2310.498461

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.