.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.

Ακρωνύμιο: universAAL
Τίτλος έργου: UNIVERSal ανοιχτή πλατφόρμα και προδιαγραφές αναφοράς για περιβάλλον υποβοηθούμενης αυτόνομης διαβίωσης
Διάρκεια: 48 μήνες (01/02/2010 - 31/01/2014)

Περιγραφή & Στόχοι: Ο σκοπός του έργου universAAL είναι να μειώσει τα εμπόδια για την υιοθέτηση και προώθηση της ανάπτυξης και διάδοσης της χρήσης καινοτόμων λύσεων αυτόνομης διαβίωσης. Θα ωφελήσει τους τελικούς χρήστες (τους ηλικιωμένους ανθρώπους, τα άτομα με ειδικές ανάγκες και τις οικογένειές τους) με την δημιουργία νέων προσιτών λύσεων, απλών στη ρύθμιση και την ανάπτυξη. Επιπρόσθετα, σκοπός του έργου είναι η δημιουργία μιας ανοιχτής πλατφόρμας η οποία θα παρέχει μια τυποποιημένη προσέγγιση ώστε να καταστεί εφικτή και οικονομικά βιώσιμη η ανάπτυξη AAL λύσεων. Η πλατφόρμα θα βασίζεται τόσο σε νέες εξελίξεις όσο και σε υπάρχουσες τεχνολογικές λύσεις.

Ρόλος ΙΜΕΤ: Το ΙΜΕΤ είναι Εταίρος του έργου.

Υπεύθυνος επικοινωνίας:
Ευάγγελος Μπεκιάρης
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
+30.2310.498261

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.