.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.

Τίτλος έργου: BESTPOINT
Διάρκεια: 24 μήνες (01/09/2010— 31/08/2012)

Περιγραφή & Στόχοι: Σκοπός του έργου BESTPOINT είναι η συλλογή, ανάλυση και διάχυση των βέλτιστων πρακτικών για τα Συστήματα Ελέγχου Συμπεριφοράς Οδηγών, όπως και η ανάπτυξη ενός εργαλείου για την εναρμόνιση αυτών σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Για την επίτευξη του στόχου αυτού θα διεξαχθεί βιβλιογραφική ανάλυση των ΣΕΣΟ, η οποία εκτός από την κατανόηση των διαφόρων συστημάτων, θα αποτελέσει και τη βάση για την αξιολόγησή τους. Με την συλλογή των διαφόρων ΣΕΣΟ και την δημιουργία εργαλείων για την αξιολόγησή τους, βέλτιστες πρακτικές θα προκύψουν, οι οποίες θα αναλυθούν περαιτέρω σε Ευρωπαϊκό και Εθνικό επίπεδο. Στο τέλος του έργου θα προκύψει ένα σύνολο οδηγιών βέλτιστων πρακτικών (εγχειρίδιο χρήσης) για την ανάπτυξη ενός αποτελεσματικού ΣΕΣΟ.

Ρόλος ΙΜΕΤ: Το ΙΜΕΤ είναι Εταίρος του έργου BESTPOINT.

Υπεύθυνος επικοινωνίας:
Δρ. Ευάγγελος Μπεκιάρης
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
+30 2310 498 261/+30 211 10 69 599

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.