.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.

e-smartec logo

Ακρωνύμιο: e-smartec
Τίτλος έργου: enhanced sustainable mobility with marketing techniques
Διάρκεια: 36 μήνες (01/08/2019-31/07/2022)

Περιγραφή & Στόχοι: Το έργο e-smartec στοχεύει στην εύρεση και διάδοση καινοτόμων μέσων και εργαλείων για την αύξηση της συμμετοχικής συνιστώσας των σχεδίων βιώσιμης κινητικότητας μέσω της ανταλλαγής εμπειριών 6 περιοχών στην Ευρώπη – Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (Ελλάδα), Περιφέρεια Lazio – πόλη της Ρώμης (Ιταλία), Μπρατισλάβα (Σλοβακία), Περιφέρεια Limburg (Ολλανδία) και Δήμος Venlo (Γερμανία). 9 εταίροι, με το ΕΚΕΤΑ/ΙΜΕΤ να συντονίζει την κοινοπραξία, θα επιχειρήσουν να ανιχνεύσουν βέλτιστες πρακτικές από τον χώρο του marketing που έχουν χρησιμοποιηθεί στην εμπλοκή πραγματικών χρηστών – αποδεκτών μέτρων που προκύπτουν από την διαδικασία λήψης αποφάσεων σε ένα ευρύ φάσμα πεδίων (π.χ. σχέδια κινητικότητας, ανακύκλωση, βιωσιμότητα, τουρισμός, εκπαίδευση). Τεχνικές πληθοπορισμου, χρήση κοινωνικών μέσων δικτύωσης, εξατομικευμένα κανάλια επικοινωνίας για την ευαισθητοποίηση σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης, "Word of Mouth communication", "Wheel of Persuasion" & κλειστές συναντήσεις ανά κατηγορία χρηστών αποτελούν τεχνικές που θα εξεταστούν στο έργο με σκοπό την κατανόηση των δυνατοτήτων περαιτέρω αξιοποίησής τους και της αποτελεσματικότητά τους στην αύξηση της συμμετοχής των πολιτών και φορέων στην ανάπτυξη σχεδίων βιώσιμης κινητικότητας.

Η επίσημη ιστοσελίδα του έργου είναι: https://www.interregeurope.eu/e-smartec

Ρόλος ΙΜΕΤ: Το ΙΜΕΤ είναι ο Επικεφαλής Εταίρος του έργου.

Υπεύθυνος επικοινωνίας:
Μαρία Μορφουλάκη
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
+30 2310 498 454

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.