.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.

Ακρωνύμιο: FUTRE
Τίτλος έργου: FUture Prospects On TRansport Evolution And Innovation Challenges For The Competitiveness Of Europe
Διάρκεια: 24 μήνες (01/10/2012 - 30/09/2014)

Περιγραφή & Στόχοι: Το έργο FUTRE έχει ως στόχο να εξετάσει τις μελλοντικές προκλήσεις και τα κίνητρα που θα έχουν σημαντική επίπτωση στην ζήτηση και την προσφορά στον τομέα των μεταφορών τόσο για τις επιβατικές όσο και για τις εμπορευματικές μεταφορές. Στο πλαίσιο αυτό το έργο θα αναπτύξει μελλοντικά σενάρια ζήτησης και προσφοράς για τον τομέα των μεταφορών σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με σκοπό να διευρευνήσει τις συνέπειες των αλλαγών του τομέα των μεταφορών στην ανταγωνιστικότητα της Ευρώπης και την ‘βιομηχανία’ μεταφορών και τελικό στόχο να γεφυρώσει το κενό μεταξύ των υφιστάμενων μελετών για το μέλλον των μεταφορών με το θέμα της ανταγωνιστικότητας και τελικώς τα κατάλληλα ‘πακέτα’ μέτρων πολιτικής που πρέπει να ληφθούν για την έρευνα και την καινοτομία στις μεταφορές.

Ρόλος ΙΜΕΤ: Το ΙΜΕΤ είναι ο Επικεφαλής Εταίρος του έργου.

 

Υπεύθυνος επικοινωνίας:
Μαρία Μποϊλέ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
+30 211 1069 591

 

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.