.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.

Ακρωνύμιο: TRI- VALUE
Τίτλος έργου: Aξιολόγηση της Έρευνας και της Καινοτομίας του Ευρωπαϊκού Τομέα Μεταφορών
Διάρκεια: 12 μήνες (01/05/2013-01/05/2014)

Περιγραφή:Το έργο TRI - VALUE έχει ως στόχο την προ-μετά αξιολόγηση της έρευνας και της καινοτομίας του τομέα των Μεταφορών στην Ευρώπη.

Ο γενικός στόχος του TRI - VALUE είναι:Να αξιολογήσει την συνολική εφαρμογή και διαχείριση, καθώς και τα επιτεύγματα και τις επιπτώσεις της έρευνας στις μεταφορές που συγχρηματοδοτείται από το FP7 σε σχέση με συγκεκριμένους στόχους του, οικονομικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές επιπτώσεις, την αποδοτικότητα, την αποτελεσματικότητα, τη συνάφεια της χρηματοδότησης και τη βιωσιμότητα και τη χρησιμότητα των διαφόρων ερευνητικών προγραμμάτων για τις μεταφορές , με σκοπό να βγάλει συμπεράσματα και να προτείνει πιθανές βελτιώσεις για την έρευνα και την καινοτομία στις μεταφορές στο χώρο της Ευρώπης.
Η ανάλυση των συγκεκριμένων στόχων του TRI -VALUE χωρίζεται σε δύο ανεξάρτητους κύκλους εργασίας: Στη διαδικασία αξιολόγησης και εκτίμησης, η οποία θα επικεντρωθεί σε δραστηριότητες που στοχεύουν στην ανάλυση και την αξιολόγηση των επιπτώσεων των δραστηριοτήτων που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος Μεταφορών του FP7.
Η διαδικασία σύγκρισης και εκμάθησης, η οποία θα ασχοληθεί με τη σύγκριση της έρευνας και των καινοτομιών στις Ευρωπαϊκές μεταφορές με άλλες οικονομίες σε παγκόσμιο επίπεδο και την ανάλυση των αποτελεσμάτων από τις αξιολογήσεις αυτές με σκοπό να εντοπιστούν βέλτιστες πρακτικές και τομείς προς βελτίωση.

Στόχοι: Αξιολόγηση της συνολικής εφαρμογής και διαχείρισης, καθώς και τα επιτεύγματα και τις επιπτώσεις της έρευνας στις μεταφορές που συγχρηματοδοτείται από το FP7 σε σχέση με συγκεκριμένους στόχους του, οικονομικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές επιπτώσεις, την αποδοτικότητα, την αποτελεσματικότητα, τη συνάφεια της χρηματοδότησης και τη βιωσιμότητα και τη χρησιμότητα των διαφόρων ερευνητικών προγραμμάτων για τις μεταφορές , με σκοπό να βγάλει συμπεράσματα και να προτείνει πιθανές βελτιώσεις για την έρευνα και την καινοτομία στις μεταφορές στο χώρο της Ευρώπης.

Ρόλος ΙΜΕΤ: Το ΙΜΕΤ είναι Εταίρος του έργου.

Υπεύθυνος επικοινωνίας:
Μαρία Μποϊλέ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
+30 211 1069 591

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.