.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.

Ακρωνύμιο: ENT III
Τίτλος έργου: ERANET Transport III
Διάρκεια: 24 μήνες (01/10/2012-30/09/2014)

Περιγραφή & Στόχοι: Το ERA-NET ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ είναι μια πλατφόρμα για την υποβοήθηση/συντονισμό των διαχειριστών ερευνητικών προγραμμάτων των μεταφορών. Ο στόχος του ERA-NET είναι να βελτιώσει τα αποτελέσματα και την ποιότητα της έρευνας για τις μεταφορές στην Ευρώπη, η οποία χρηματοδοτείται από δημόσιους πόρους.
Από την ίδρυσή του, το ERA-NET ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ έχει ξεκινήσει και υλοποιήσει πολλές δραστηριότητες και αυτή τη στιγμή εργάζεται στον καθορισμό νέων δραστηριοτήτων, ακόμη πιο προηγμένων, ώστε το όραμα του ERA- NET να καταστεί πραγματικότητα στο άμεσο μέλλον.
Η επιτυχής συνεργασία απαιτεί μια σταθερή και κατάλληλη βάση και πλαίσιο, το οποίο είναι αντικείμενο των επερχόμενων δραστηριοτήτων του ENT. Μία από αυτές τις οριζόντιες μελλοντικές πρωτοβουλίες είναι η παροχή μιας βάσης δεδομένων σχετική με τα ερευνητικά προγράμματα των εθνικών μεταφορών και των εθνικών αποτελεσμάτων έρευνας και τεχνολογίας. Επιπλέον, το ΕΝΤ βλέπει την ανάγκη να ενθαρρύνει και να επιτρέψει λιγότερο έμπειρους εταίρους να συμμετάσχουν στο πλαίσιο διακρατικής συνεργασίας, καθώς και στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Πλαίσιο. Το ENT ενθαρρύνει και στηρίζει τους νέους εταίρους να αναπτύξουν κατάλληλες δομές, διαδικασίες και ερευνητικά προγράμματα μεταφορών.

Ρόλος ΙΜΕΤ: Το ΙΜΕΤ είναι Εταίρος του έργου.

Υπεύθυνος επικοινωνίας:
Μαρία Μποϊλέ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
+30 211 1069 591

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.