«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους τυχερούς, οι οποίοι δεν ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια των δύο κληρώσεων δώρων της εκδήλωσης «OPEN DAY 2018» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή11/11/2018, ότι θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα δώρα τους από τα γραφεία του Ινστιτούτου Βιώσιμης Κινητικότητας  και Δικτύων Μεταφορών που βρίσκονται στο κτίριο Β1 του Κτιριακού Συγκροτήματος Ganas &Ganas στο Αγροτεμάχιο 51 επί της Οδού Περικλέους στο Συνοικισμό «Δροσιά Θέρμης».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν τα δώρα τους μέχρι και τις 28/12/2018, από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 9 π.μ. – 5 μ.μ. κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στα τηλ. 2310498458 / 2310498488, με την επίδειξη του τυχερού τους λαχνού και σχετικού αποδεικτικού ταυτοποίησής τους (αστυνομικής ταυτότητας/διαβατηρίου/διπλώματος οδήγησης). Μετά τις 28/12/2018 δεν θα υπάρχει δυνατότητα παραλαβής των δώρων. Όσα δώρα δεν αναζητηθούν/παραληφθούν από τους τυχερούς των φετινών κληρώσεων, θα κληρωθούν στο Open Day 2019!»

Δείτε την λίστα εδώ

Το Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας
& Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ), σας προσκαλεί
στο OPEN DAY που διοργανώνει.
Κυριακή
11 Νοεμβρίου 2018
10:00 πμ - 7:00 μμ
Περιηγήσου στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΜΕΤ και μάθε τα πάντα για την ασφαλή, υπεύθυνη, οικονομική και περιβαλλοντικά φιλική οδήγηση και τις νέες τεχνολογίες αυτοκίνησης. Γνώρισε το Κέντρο Παρακολούθησης Κυκλοφορίας και Κινητικότητας και σχεδίασε τις διαδρομές σου στην πόλη! Ενημερώσου για το μέλλον των εμπορευματικών μεταφορών και logistics. Περιηγήσου στην κινητή μονάδα Κυκλοφορίας – Περιβάλλοντος – Οδοστρωμάτων και ενημερώσου για το οικολογικό και ενεργειακό αποτύπωμα των μετακινήσεών σου. Γνώρισε τα λιμάνια και μάθε τα πάντα για τη βελτιστοποίηση των λειτουργιών τους.
Δήλωσε συμμετοχή για να ζήσεις μοναδικές εμπειρίες*:
  • Οδήγηση σε δυναμικό προσομοιωτή οδήγησης αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας
  • Κέντρο Παρακολούθησης Κυκλοφορίας και Κινητικότητας
  • Εργαστήριο Εικονικής Πραγματικότητας
  • Κινητή ερευνητική μονάδα Κυκλοφορίας- Περιβάλλοντος- Οδοστρωμάτων
  • Ηλεκτρικά οχήματα
  • Εργαστήριο Οικιακών Αυτοματισμών
  • Θεατρικές παραστάσεις και εκπαιδευτικές δραστηριότητες για παιδιά

ΙΜΕΤ

ΕΚΕΤΑ

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΒΙΩΣΙΜΗΣ
ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΔΙΚΤΥΩΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ &
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

6ο χλμ. Χαριλάου-Θέρμης, Θέρμη, Θεσσαλονίκη - Τηλ.: 2310 498 458 - www.imet.gr